Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)

Keresés a honlapon

Lépjen kapcsolatba velünk!

Pillangó Fogászati Központ

Cím:
1149 Bp.,Pillangó u.12.

Rendelőnket a II. emeleten találja
Nyitva tartás:
H-K-Csüt: 14.00 - 20.00
Sze-Pé: 9.00 - 14.00
Szájsebészet: Sze 16.00 - 20.00-ig
(Érdeklődjön telefonon!)

Telefon:
+36 30 639 7553
+36   1 220 7434
E-mail: Kattintson ide!


Kapcsolat

Orvosaink előjegyzés alapján fogadják pácienseiket, az időpontokat a kapcsolattartó munkatársak egyeztetik a bejelentkező vendégekkel. Célunk, hogy az esetleges várakozási időt minimálisra csökkentsük.

Amennyiben először jelentkezik be kezelésre, úgy állapotfelmérésre kap időpontot, ami nagyjából fél órát vesz igénybe. Ha már első alkalommal szeretne valamilyen kezelést is, úgy azt kérjük, jelezze munkatársunknak, hogy megfelelő mennyiségű idő álljon rendelkezésre.

Ha szeretné, hogy fogai épek és egészségesek maradjanak, jöjjön el hozzánk,  dentálhigiénikusaink  körültekintő szájvizsgálat során felmérik a fogak és szájüreg állapotát.

Szükség szerint egy ultrahangos fogkő-eltávolítást és professzionális tisztítást végeznek el, valamint igény szerint egy orálkamerás diagnosztikai eszközzel fotókat készítenek a problémás fogakról.

Abban az esetben, ha fogorvosi ellátásra szorul, továbbirányítják Önt az egyik fogszakorvosunkhoz, vagy szükség esetén szájsebész-, implantológusunkhoz.

- Állapotfelmérés

- Orálkamerás diagnosztika

- Ultrahangos fogkő-eltávolítás

- Professzionális tisztítás,szájápolási tanácsadás

- Ajándék termékek

Info-line:

Időpont egyeztetés: +36-30-639-7553 ; + 36-1-220-7434

Nyitva: (Hétfőtől Péntekig) 9:00 - 20:00

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

GPS: É 47° 30' 12.47" - K 19° 7' 3.45"

Cégünknek megküldött e-mailjeit és az abban lévő személyes adatokat, így az Ön nevét és e-mail címét a Pillangó Fogászat kizárólag abból a célból kezeli, hogy Önnel a kapcsolatot felvegye, válaszoljon levelére, illetve az abban foglalt kérést megvizsgálja, teljesítse. Más célra ezen adatokat nem kezeljük. Ezen adatkezelésünk jogalapja az Ön azon jogos érdeke, hogy megkeresésére válaszoljunk.

Az előre egyeztetett időpont 24 órán belüli lemondása, vagy a lefoglalt időpontban meg nem jelenés esetén (a lefoglalt időpont hosszának megfelelően) 30 percenként 5 000 Ft rendelkezésre állási díj kerül felszámításra!

Foglalt időpontját 10 percig tartjuk, utána fenntartjuk a jogot a kezelés későbbi időpontra történő halasztására. Ha foglalt időpontot szeretne lemondani, kérjük, legalább 24 órával az időpont előtt értesítsen bennünket.

 
Share