Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)

Keresés a honlapon

Lépjen kapcsolatba velünk!

Pillangó Fogászati Központ

Cím:
1149 Bp.,Pillangó u.12.

Rendelőnket a II. emeleten találja
Nyitva tartás:
H-K-Csüt: 14.00 - 20.00
Sze-Pé: 9.00 - 14.00
Szájsebészet: Sze 16.00 - 20.00-ig
(Érdeklődjön telefonon!)

Telefon:
+36 30 639 7553
+36   1 220 7434
E-mail: Kattintson ide!


Fogászati kezelések
Szájsebészet

Vannak olyan előre tervezett vagy sürgősségi esetek, amikor nem elég a hagyományos fogorvosi ellátás, szájsebészeti beavatkozásra van szükség.A Pillangó Fogászati Központban helyben elvégezzük ezen beavatkozásokat, nem kell emiatt máshová utaznia.

Bővebben...
 
Fogszabályozás

A fogszabályozásnak is kiemelt szerepe van a mai fogorvosi kezelések között. Sokan csak esztétikai okok miatt tartják szükségesnek, de a prevenciós jelentősége jóval távolabbra mutat. Az erre irányuló szűrővizsgálatokat és az eltérések kezelését célszerű már kisgyermekkorban megkezdeni a későbbi komolyabb problémák elkerülésére.

Bővebben...
 
Fogfehérítés (Zoom Advanced Power)

Professzionális, legmodernebb amerikai technológiás fogfehérítő rendszer, amely leggyorsabban, legbiztonságosabban és leghatékonyabban teszi ragyogóvá a mosolyát.

Bővebben...
 
Fogkő

A szájhigiénia fontos része a napi kétszeri fogmosás és a fogselyem használata. Mindkettő központi szerepet játszik a fogak és az íny egészségének megőrzésében, a lyukak és az íny betegségeinek megelőzésében. Utóbbiak egyik fő kiváltó oka a plakk, amely - ha nem távolítjuk el napi rendszerességgel és fogselymezéssel - lerakódik a fogakon és az ínyen.

Bővebben...
 
Betétek (Inlay-Onlay)

Ha egy fogban kiterjedt szuvasodás van, (a fog koronájából nagy rész hiányzik, vagy a szuvasodás a fogak csücskeit is érinti) akkor korona készítése helyett sok esetben betéttel is helyre állíthatjuk a fog eredeti formáját. Így a még ép koronai részekből nem kell eltávolítani (lecsiszolni), mint azt korona készítésénél tennénk.

Bővebben...
 
Esztétikus tömések

A fogakban lévő lyukakat, melyek a fogszuvasodás miatt alakultak ki esztétikus töméssel látjuk el, mely visszaállítja a fog eredeti formáját, színét, rágóképességét.

Bővebben...
 
Gyökérkezelés

A fog belsejében helyezkedik el a fogbél, vérerek, nyirokerek és kötőszövet alkotják. A fogak általában egy, két vagy háromgyökerűek. A fogak gyökereinek közepén pedig végigfut egy, vagy több csatorna. A gyökérkezelés során a fogbélben lévő gyulladást szüntetjük meg.

Bővebben...
 
Fogsorok

Részleges fogsorok

Ha számos fog hiányzik, akkor a kivehető fogsor lehet a megoldás (illetve az implantátum). A fogsor helyreállítja a természetes és egységes kinézetű fogazatot és a rágóképességet. Egy megfelelően megtervezett és elkészített fogsorral esztétikus mosolyt varázsolhatunk a páciens arcára, ami helyreállíthatja az önbecsülését, magabiztosabbá teheti tulajdonosát. Idős korban pedig nagyban javítja az életminőséget azzal, hogy újra képessé teszi viselőjét a rágásra.

Bővebben...
 
Implantátumok

A fogászati implantátum a hiányzó fogak pótlásának egyik legjobb módszere. Ilyenkor az állkapocs csontba műgyökeret ültetünk. Általában titániumból készül.

Bővebben...
 
Héj

Héjnak nevezzük azt a papírvékony, esztétikus, fogszínű borítást, amelyet elszíneződött vagy rendellenes alakú fogakra ragaszt a fogorvos. Helyre lehet vele esztétikusan állítani a fogak közötti réseket, lepattant koronai részeket. Sokféle anyagból lehet készíteni, de a legszebb hatást és a legtartósabb eredményt porcelán héjakkal lehet elérni.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL