header_2_en
header_3_en
header_4_en
Hungarian (formal)Deutsch (DE-CH-AT)

Search the website

Contact us!

Pillangó (Butterfly) Dental Clinic

Address: No.12. Pillangó Street, Budapest, Hungary
Our Surgery is on the second floor.
Open: Mo-Fr 9:00 - 20:00
Phone:
+36-1/220-74-34
Email: Click here to write us!

Hasznos tudnivalók
There are no translations available.

Fogínybetegségek

A fogápolás elmulasztásával számos betegség megjelenésével számolhatunk. A fogak és az íny találkozásának vonalában felhalmozódó lerakódás, vagy másnéven plakk számos baktérium számára biztosít férőhelyet. A fogínygyulladás leggyakoribb tünetei a vörös, duzzadt íny, mely tasakot alkotva kezd elválni a fogtól.

Tovább >>

Kismamáknak

Keressük fel a fogorvost, lehetőleg a baba fogantatása előtt, de pocakosan sem késő!

Tovább >>

Implantáció

A fogászati implantátum egy tiszta titánból készült csavar, amit az állcsontba ültetünk. Ezt a csontosodási idő (osseointegratio) eltelte után, mint műgyökeret használjuk fel, egy belecsavarozott felépítmény segítségével korona, híd, vagy egyéb fogpótlás rögzítésére.

Tovább >>

Tippek szülőknek

A szülők felelőssége óriási, hiszen ?csupa jó indulatból? olyan súlyos károkat okoznak gyermeküknek, amely még felnőtt korban is csak megterhelő terápiával kezelhető.

Tovább >>

Tévhitek

A nyugat-európai felmérések alapján megállapítható, hogy a fogászati ellátásra szoruló betegek több mint 40 százaléka nem veszi igénybe az ingyenes fogászati kezeléséket. Vajon miért? Az ok nagyon is prózai, a páciensek félnek, szoronganak a fájdalomtól, a turbina fúróhangjától stb.

Tovább >>

Fogékszer

Mindannyian legjobb formánkat akarjuk hozni, hogy mások fiatalnak, dinamikusnak és attraktívnak lássanak bennünket. Most már van egy egyszerű, kiváló lehetőség amellyel teljesen megváltoztathatjuk megjelenésünket. Ezt pedig a mosolyunk tökéletesítésével tehetjük meg.

Tovább >>

 
Share